Investering

Få en stærk og ambitiøs forretningspartner.
Kontakt os hvis du…

  • Har en god ide
  • Har masser af drive
  • Er klar til at gå all-in

Og vigtigst af alt: at du er et positivt menneske, som byder ind med højt humør og masser af smil.

Nilio investerer i gode idéer og gode mennesker. Sammen med dig skaber vi succes’en. Lad os tage et kig på din forreningsidé.

Boost din business:
Lad os investere i din startup


HAR DU verdens bedste forretningsidé – men mangler finansiering til at føre den ud i livet? Og savner du også viden om at drive forretning?

ELLER HAR DU allerede søsat din startup-virksomhed – men føler ikke, at du flytter dig hurtigt nok videre? Og har du endnu ikke har landet de helt store kunder?

ELLER MANGLER DU et solidt kapitalindskud for at kunne skalere din business og stige op på næste trin i dit firmas udvikling?

Så gør noget ved det

Lad Nilio investere kompetencer, kapital og knofedt i dit projekt. Få vores hjælp, og sæt turbo på din succes. Vi elsker nemlig at se firmaer vokse.

Allan Christensen

Allan Christensen

Partner, Spilfiduser.dk

Jeg har arbejdet sammen med Nilio i godt et år nu. Nilio flyttede Spilfiduser fra hobby til forretning. Og sammen har vi udvidet forretningen med flere forskellige projekter. Nilio tager stort ansvar i den daglige drift, og jeg ved at tingene er i sikre hænder, når de tager over på fx udvikling af sites.

I Nilio er der altid smil og højt humør. Det bliver aldrig for formelt – og alligevel formår de at skabe nogle rammer, hvor vi ikke er i tvivl om, at vi skal have fart på. Det er fedt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende møde