MENU
×

Om Nilio

Om os

Oprindeligt var Nilio et klassisk reklamebureau.
Men i dag vil vi ikke længere stå for din markedsføring … af to grunde:

  • Den ydelse får du også hos de andre bureauer.
  • Der er noget andet, du har MERE brug for:

En uafhængig sparringspartner, som hjælper dig med at undgå de pengeslugende faldgruber i samarbejdet med et marketing-/reklamebureau.

En sparringspartner, som ikke har en skjult dagsorden om selv at stå for din markedsføring.

Men også en sparringspartner, som hjælper DIG med at undgå at fejle: For hvis DU ikke leverer det input, bureauet skal bruge, er du selv skyld i, at de ikke kan løse opgaven.

Vi er ambassadører for både dig og det bureau, du vælger – så jeres samarbejde blomstrer.

Dét er os. Dét er Nilio i dag. Og dét er din fordel:

Slip for kæmperegninger, uendelige bindingsperioder og skuffede forventninger, når du vælger reklamebureau.

Og giv bureauet en reel mulighed for at løfte din markedsføring.

Vi kender branchen indefra – og deler den viden med dig, så du trygt kan vælge bureau. Og så du hjælper bureauet med at hjælpe dig, i stedet for at spænde ben for dem.

Nilio: Fra klassisk bureau – til DIN rådgiver

Dengang vi var et marketingbureau, hjalp vi bl.a. kunderne med online-annoncering.

Gennem flere år arbejdede vi også sammen med andre bureauer. Og freelancere.

Derfor ved vi i dag alt om den verden af online-markedsføring – fx:

  • Dine fordele og ulemper ved SELV at stå for markedsføringen; ved at hyre andre; ved at bruge et lille eller stort bureau.
  • Hvad der skal stå i kontrakten med et reklamebureau. Og hvad du skal undgå.
  • Hvordan du finder ud af, om bureauet har de rette kompetencer til DIT behov.
  • Hvordan du undgår at give bureauet for meget magt over din markedsføring.
  • Hvad du gør for ikke spilde tusindvis af kroner på forkerte Facebook- og Google-annoncer – men i stedet hjælper bureauet, så de kan lave de rigtige annoncer.

Kort sagt laver Nilio ikke længere selve markedsføringen for dig, men giver dig sparring og rådgivning om online-annoncering, markedsføring og valg af bureau – så du altid træffer de optimale valg for din virksomhed.

Du kan også tage os med som rådgiver, når du forhandler med bureauerne.

Desuden kan du bruge os til programmeringsopgaver; til alt fra enkle hjemmesider til store, komplekse projekter – da vi har disse kompetencer internt (spørg efter Danny).

Daglig ledelse: Hils på folkene bag Nilio

Fælles for de tre ledende skikkelser hos Nilio er, at alle er erfarne iværksættere. Vores forskellige baggrunde giver dig et varieret, vidende og rutineret trekløver på din side.

Du opdager nok også snart, at vi siger tingene, som de er – lavpraktisk og ukompliceret.

Målet er at udpege den bedste og mest trygge løsning til dig ift. din markedsføring, dit budget, dit nuværende niveau og din ambition.

Allan Friies

CEO / Direktør

”Jeg er generalisten med omfattende indsigt i alle de forskellige marketingplatforme, du i dag har adgang til. Derfor hjælper jeg dig med at bevare overblikket, træffe de rette valg og beslutninger, vurdere tilbud fra eksterne bureauer – og udstikke den retning, du får mest gavn af i markedsføringen, både på kort og lang sigt.”

Kenneth Knøss Abueg

CMO/Marketingchef

”Kender du typen, som ALTID har styr på, hvordan Google tænker – og på, hvordan du opnår topplaceringer i deres visninger? Dén type … det er mig. Om du så vækker mig midt om natten, er jeg stadig fuldt opdateret på Google. Jeg har stort set altid arbejdet med online-markedsføring – og selv haft fingrene i maskineriet. Den viden kommer til at arbejde for dig.”

Danny Nguyen

CTO/Udviklingschef

”De andre kalder mig ’førerhunden i programmering.’ Og sandt nok programmerer jeg også projekter til alverdens brancher – fra enkle websites til komplicerede og avancerede sites med store mængder hastigt skiftende indhold. Men som førerhund logrer jeg ikke bare og makker ret – jeg påpeger også oversete udfordringer og muligheder i god tid; så vi kan undgå de første og styre målrettet efter de sidste. Det kommer også dig til gode.”

Portefølje Kontakt Os