Rådgivning

Få rådgivning fra et tidligere marketingbureau.
Vi kan fx hjælpe dig med økonomistyring, kapital, markedsføring eller hvad der måtte være relevant for at tage din business til next level.

Du får desuden et stærkt hold i ryggen – bl.a. bestående af et team af dygtige marketingfolk, IT-udviklere og en tidligere statsautoriseret revisor.

Nilio investerer i gode idéer og gode mennesker. Sammen med dig skaber vi succes’en. Lad os tage et kig på din forreningsidé.

Få uvildig rådgivning om Online - markedsføring og IT udvikling

KENDER DU FØLELSEN AF, at du ikke har fuldt overblik over markedsføringen? Eller at du som selvstændig står alene med al markedsføring? Oplevelsen af, at du ikke får nok ud af budgettet? Og fornemmelsen af skuffede forventninger? Måske rettet mod et bureau?

Ja?

Det gør vi også: Når vores kunder første gang kommer til os, er det tit med den type erfaringer i bagagen.

Det samme gælder med IT projekter. Det er nemt at miste overblikket – eller slet ikke vide hvor man skal starte.

Sådan hjælper Nilio dig trygt i mål

Vi sætter os ind i din forretning og guider dig sikkert gennem de spørgsmål du måtte have. Det kan være du skal have hjælpe til en kravsspec til et IT system, eller måske har brug for en gennemgang af dit marketing set up.


Vi har mange års erfaring, vi kender faldgrupperne og vi ved hvad tingene skal koste. Det kan derfor være godt givet ud at investere i et sæt ekstra øjne på dine opgaver.


Kontakt os nu – uanset dit udgangspunkt – og lad os tage den indledende snak.

Kontakt os

Har du brug for rådgivning
For at få sat gang i din startup?