Nilio

Få rådgivning fra et tidligere marketingbureau

Nilio investerer i gode idéer og gode mennesker. Sammen med dig skaber vi succes’en. Lad os tage et kig på din forreningsidé.

Få uvildig rådgivning om

Online-markedsføring og IT udvikling

KENDER DU FØLELSEN AF, at du ikke har fuldt overblik over markedsføringen? Eller at du som selvstændig står alene med al markedsføring? Oplevelsen af, at du ikke får nok ud af budgettet? Og fornemmelsen af skuffede forventninger? Måske rettet mod et bureau?

Ja?

Det gør vi også: Når vores kunder første gang kommer til os, er det tit med den type erfaringer i bagagen.

Det samme gælder med IT projekter. Det er nemt at miste overblikket – eller slet ikke vide hvor man skal starte.

Sådan hjælper Nilio dig trygt i mål

Vi sætter os ind i din forretning og guider dig sikkert gennem de spørgsmål du måtte have. Det kan være du skal have hjælpe til en kravsspec til et IT system, eller måske har brug for en gennemgang af dit marketing set up.

Vi har mange års erfaring, vi kender faldgrupperne og vi ved hvad tingene skal koste. Det kan derfor være godt givet ud at investere i et sæt ekstra øjne på dine opgaver.

Kontakt os nu – uanset dit udgangspunkt – og lad os tage den indledende snak

Jeg har arbejdet sammen med Nilio i godt et år nu. Nilio flyttede Spilfiduser fra hobby til forretning. Og sammen har vi udvidet forretningen med flere forskellige projekter. Nilio tager stort ansvar i den daglige drift, og jeg ved at tingene er i sikre hænder, når de tager over på fx udvikling af sites.

I Nilio er der altid smil og højt humør. Det bliver aldrig for formelt – og alligevel formår de at skabe nogle rammer, hvor vi ikke er i tvivl om, at vi skal have fart på. Det er fedt.

Allan Christensen

Partner, Spilfiduser.dk

Har du brug for rådgivning

For at få sat gang i din startup?

Vi kan fx hjælpe dig med økonomistyring, kapital, markedsføring eller hvad der måtte være relevant for at tage din business til next level.
Du får desuden et stærkt hold i ryggen – bl.a. bestående af et team af dygtige marketingfolk, IT-udviklere og en tidligere statsautoriseret revisor.