SEO

Sådan kommer du i gang

Vi lægger ud med en gennemgang af din hjemmeside – en såkaldt startpakke.
Her gennemgår vi dit site og laver en søgeordsanalyse, så vi kan lave en fælles plan for vores fremadrettede arbejde.
Prisen for vores startpakker afhænger af dit site – hvor mange sider der er og hvor meget indhold der er på hver side.

Løbende optimering

En lang række af vores kunder ønsker at fokusere på at drive deres forretning, og overlader alt arbejdet med løbende søgemaskineoptimering til os. Vi finder derfor et niveau der passer til dit behov, hvor der er taget hensyn til branche og konkurrencen i denne branche. Det er vigtigt at understrege at SEO er en proces, man løbende skal vedligeholde for at bevare sine placeringer.

Sådan prioriterer vi arbejdet med SEO

Hver gang vi skal arbejde med en ny kunde, så laver vi vores anbefalinger ud fra nedenstående model.
  • Hele fundamentet for at succes i søgemaskinerne skal findes på ens egen hjemmeside. Hvis ikke sidens opbygning er korrekt, så kan det spænde ben for dig, disse tekniske barrier skal fjernes. Den del af SEO går under betegnelse on-page SEO, og er statiske elementer der skal justeres en enkelt gang. Til dette formål har vi valgt at lave en række forskellige SEO startpakker.
  • Et andet element som bliver vigtigere og vigtigere er sidens indhold. For at rangere på et givent søgeord, så kræver det kvalitetsindhold med relevans til søgeordet, og en optimal placering af hver enkelt sides primære søgeord.
  • Hvis man vil ligge på side et i nicher der er bare lidt konkurrencepræget, så kræver det links. Links er i dag ikke bare links, men hvert enkelt link har forskellig betydning, og for at få succes i søgeresultaterne, så kræver det at man har en velafbalanceret linkprofil. Linkbuilding er en svær disciplin, og de gode links er altid svære at få, men det er dem som gør en kæmpe forskel.