SEO


Hvad er SEO


SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization. Eller på godt dansk: søgemaskineoptimering. SEO er en betegnelse for det strukturerede arbejde, der ligger bag de organiske placeringer af din hjemmeside. Altså placeringer under de betalte pladser, annoncerne.


Vil du gerne opnå de bedste placeringer på Google, så venter der dig et større arbejde.

Først skal du sikre dig, at din hjemmeside lever op til Google tekniske krav.

Dernæst skal indholdet på din side være afstemt i forhold til de relevante søgeord.

Og så skal der linkes til din side – god gammeldags linkbuilding virker stadig!

Vores SEO arbejde prioriterer vi derfor således:

1/ On page SEO

Hele fundamentet for at succes i søgemaskinerne skal findes på ens egen hjemmeside. Hvis ikke sidens opbygning er korrekt, så kan det spænde ben for dig. Disse tekniske barrierer skal fjernes. Den del af SEO går under betegnelse on-page SEO, og er statiske elementer der skal justeres en enkelt gang.

2/ Indhold på siden

Et andet element som bliver vigtigere og vigtigere er sidens indhold. For at rangere på et givent søgeord, så kræver det kvalitetsindhold med relevans til søgeordet, og en optimal placering af hver enkelt sides primære søgeord. Vi udarbejder søgeordsanalyse og rådgiver omkring indholdet og prioriteringerne på din side.

2/ Linkbuilding

Hvis man vil ligge på side et i nicher der er bare lidt konkurrencepræget, så kræver det links til din hjemmeside. Links er i dag ikke bare links, men hvert enkelt link har forskellig betydning, og for at få succes i søgeresultaterne, så kræver det at man har en velafbalanceret linkprofil. Linkbuilding er en svær disciplin, og de gode links er altid svære at få, men det er dem som gør en kæmpe forskel. Vi hjælper dig med at afbalancere din linkbuilding.