Sociale medier

Facebook, Instagram, Snapchat?..


Sociale medier er blevet en stor del af de flestes hverdag. Mere end 70 % af danskerne er aktive her, og derfor giver det god mening at bruge sociale medier i sin markedsføring.


Alle brancher kan have gavn af sociale medier, uanset om du er håndværker, restauratør eller noget helt tredje. Her har du muligheden for at interagere med nuværende og potentielle kunder. Hvis du synes det er svært og tidskrævende selv at håndtere denne type markedsføring, så lad os hjælpe dig. Vores team af kreative mennesker kan administrere alle sociale medier for dig. Der findes flere forskellige platforme, og det er sjældent at man skal være tilstede på alle platforme, men hvilken platform man skal foretrække afhænger bl.a. af hvilken målgruppe man gerne vil ramme. Lad os byde ind omkring vurderingen af hvilke medier der skal bruges, strategien herfor samt det løbende arbejde med at holde dem opdateret – så er du sikret en masse synlighed.

Kom godt i gang med den helt rigtige profil

Om det er Facebook, Google+, Instagram eller noget helt fjerde, så lad os sætte din profil op, så det er gjort rigtigt fra start.


Løbende annoncering

Med sociale medier kan man segmentere meget præcist, og der er derfor store muligheder i denne form for markedsføring. Man kan hurtigt nå ud til en stor målgruppe, men modsat af hvad mange tror, så kan man ikke bare præsentere en masse produkter for kunden, og så står de klar til at købe. I stedet gælder det om at få en positiv relation til potentielle kunder, det kan gøres på mange forskellige måder. Vi guider dig gerne igennem junglen af sociale medier, fortæller dig hvordan du skal agere, hvor du skal være tilstede og hvilken type opslag der vil være en god idé for netop din type virksomhed. Kontakt os allerede idag, for et uforpligtende møde.

Kom godt i gang med den helt rigtige profil

Om det er Facebook, Instagram, LinkedIn eller noget helt fjerde, så lad os sætte din profil op, så det er gjort rigtigt fra start.

Løbende annoncering

Med den rette profil kan du komme i gang med annonceringen. Med sociale medier kan man segmentere meget præcist, og der er derfor store muligheder i denne form for markedsføring. Man kan hurtigt nå ud til en stor målgruppe, men modsat af hvad mange tror, så kan man ikke bare præsentere en masse produkter for kunden, og så står de klar til at købe. I stedet gælder det om at få en positiv relation til potentielle kunder, det kan gøres på mange forskellige måder. Vi guider dig gerne igennem junglen af sociale medier, fortæller dig hvordan du skal agere, hvor du skal være tilstede og hvilken type opslag der vil være en god idé for netop din type virksomhed. Vi guider dig – og tager gerne styringen – i din SoMe annoncering.