Youtube


Vidste du at YouTube er verdens næststørste søgemaskine (kun overgået af Google)? Undersøgelser viser at ca. 75% af alle internetbrugere ser video på nettet dagligt. Det gør YouTube til den perfekte platform for markedsføring og branding af din virksomhed.


I ”gamle” dage brugte man oftest YouTube til at søge efter musikvideoer, men i dag er billedet ændret radikalt. Det skyldes i høj grad de unge der har taget YouTube til sig som søgemaskine hvilket gør platformen ideel til markedsføring.

Børn helt ned i 3 års alderen ser YouTube-videoer på deres IPads, og hvad enten man kan lide det eller ej bliver YouTube dermed en integreret del af deres liv. Denne tendens er selvsagt allerede blevet spottet af flere markedsføringseksperter, og mange mener at YouTube bliver det nye Google.

I Danmark er YouTube endnu ikke overrendt kommercielt og markedsføringsmæssigt - men det kommer, så det handler om at komme i gang, for der er masser af lavt hængende frugter.

Du har sikkert allerede en hjemmeside og din virksomhed skal selvfølgelig helst være at finde på side 1 på google (ellers eksisterer den ikke på nettet…….siger man) og det samme kommer til at ske med YouTube.

Kommer dine videoer på side 1 på YouTube på alle de relevante søgeord inden dine konkurrenter, så vil du være et KÆMPE skridt foran i din markedsføring.

Fordele ved YouTube

Gratis TV reklame.
Det er fuldstændig gratis at have en YouTube kanal. Har kan du helt gratis præsentere dine produkter eller din service til tusindvis af kunder.

YouTube SEO-optimerer ”automatisk” din hjemmeside.
Har du en hjemmeside har du sikkert hørt om SEO (søgemaskineoptimering). YouTube er en ekstrem stærk linkbuilder til din personlige hjemmeside (linkbuilding er links til din hjemmeside og en af hjørnestenene i SEO). Hver eneste video på din YouTube kanal kan laves til et link til din hjemmeside hvilket gavner søgeoptimeringen.

Dit produkt eller din service præsenteres visuelt.
Folk vil ganske enkelt bare hellere se videoer end at læse tekst, og har du sjove videoer eller videoer med godt indhold er du langt foran dine konkurrenter.

Det er det de unge vil have.
Tja det lyder som en gammel floskel men i det her tilfælde holder det stik. Alle undersøgelser peger på at flere og flere (især unge mennesker) søger på YouTube, så her skal de selvfølgelig også kunne finde dine produkter.


Det kan vi hjælpe dig med

    Vi kan oprette og opsætte din YouTube kanal med alle nødvendige indstillinger.
    Vi kan få den kanal til at se superflot ud rent grafisk (med banner, logo og thumbnails og hvad der ellers hører til).
    Vi laver søgeordsanalysen dvs. undersøger hvilke søgeord og fraser der rent faktisk bliver søgt på og på baggrund af analysen søgeordsoptimerer vi dine videoer.
    Vi hjælper dig med at komme på side 1 på YouTube på søgeord relevante for din virksomhed.